Om meg

Mitt navn er Arvid Skage, en 26 år gammel siviløkonom fra Asker. I skrivende stund er jeg ansatt som konsulent i Risk Advisory hos Deloitte og basert i Oslo. Stillingen går ut på å konsultere bedrifter i samfunns-ansvar, investering & finansiering samt dataanalyser.

Denne bloggen er til for de som vil ha innsikt i spennende fenomener fra en mastergrad i bærekraft og finans og erfaringer fra prosjekter i bransjen, eller for de som søker kunnskap i den offentlige debatten på tema.

Jeg har gjennom studiets løp erfart at tilgangen på informasjon aldri har vært noe problem, det er heller filtreringen og struktureringen av den som har vist seg komplisert. Som et bidrag på å konsentrere og strukturere informasjon, har jeg valgt en “nøtteskall” tilnærming på innleggene. Avanserte fenomener, morsomme ideer og hverdagen til en konsulent servert i et nøtteskall, god lesning!

Les også gjerne intervjuet som Høyskolen Kristiania gjorde av meg, her kommer jeg også med tips til deg som skal studere: Intervju_Arvid_Skage.