Om meg

Mitt navn er Arvid Skage, en 25 år gammel student fra Asker. I skrivende stund går jeg siste år som masterstudent i økonomi & bærekraft ved Norges Handelshøyskole (NHH). Denne bloggen er til for de som vil ha innsikt i spennende fenomener fra en mastergrad i bærekraft og finans, eller de som søker kunnskap i den offentlige debatten på tema.

Fra sommeren 2022 starter jeg som konsulent for Deloitte, og skal jobbe i “Risk Advisory” der jeg konsulterer bedrifter i samfunns-ansvar, investering & finansiering samt dataanalyser.

Jeg har gjennom studiets løp erfart at tilgangen på informasjon aldri har vært noe problem, det er heller filtreringen og struktureringen av den som har vist seg komplisert. Som et bidrag på å konsentrere og strukturere informasjon, har jeg valgt en “nøtteskall” tilnærming på innleggene. Avanserte fenomener, morsomme ideer og hverdagen til en økonomistudent servert i et nøtteskall, god lesning!

Les også gjerne intervjuet som Høyskolen Kristiania gjorde av meg, her kommer jeg også med tips til deg som skal studere: Intervju_Arvid_Skage.


Her er også en eldre video der faglig studieleder og jeg forklarer om studiet jeg tok bachelorgraden i ved Høyskolen Kristiania: