Om meg

Arvid Skage

Jeg heter Arvid Skage, en 23 år gammel student fra Drammens-område. I skrivende stund er jeg halvveis på en bachelor i økonomi og ledelse ved høyskolen Kristiania. Denne bloggen inngår som en del av utdannelsen i valgfaget “digital markedsføring”. Det har vært mange spennende temaer og fenomener å lære om i tiden på høyskolen, eksempelvis har studiegruppen min og jeg laget nettbutikk dette semesteret! https://kaffeikoppen.no

Parallelt har Terje Hjelset og jeg, tatt på oss en jobb innen digital markedsføring for et firma med operasjoner i både Oslo og Bergen! Dette har vist seg svært spennende og utfordrende. Vi håper å forsynes med nye erfaringer herfra med tiden! Firmaet har eget nettsted, som vi har vært med å utvikle: The Ocean.

Jeg har gjennom studiets løp erfart at tilgangen på informasjon aldri har vært noe problem, det er heller filtreringen og struktureringen av den som har vist seg komplisert. Som et bidrag på å konsentrere og strukturere informasjon har jeg valgt en “nøtteskall” tilnærming på innleggene. Avanserte fenomener, morsomme ideer og hverdagen til en økonomistudent servert i et nøtteskall, god lesning!

Faglig studieleder og jeg forklarer om skolen og studiet i denne videoen: